Olemme avoinna

Ma-Pe 8.30-17, La 9-14

Juhannuksen aukioloajat:
pe 21.6.   9.00 - 13.00
la 22.6.      suljettu
su 23.6.     suljettu

Puh 014 561 804

TERVETULOA!

Ammattilainen palvelee

Henkilökuntamme on kouluttautunut palvelemaan asiakkaita kaikissa terveyteen ja hyvinvointiin liittyvissä kysymyksissä. Laaja tuotevalikoimamme ja monipuoliset palvelut, kuten reseptien uusinnat, koneellinen annosjakelu, lääkityksen tarkistus ja lääkehoidon arviointi, varmistavat, että voimme vastata asiakkaidemme tarpeisiin monipuolisesti.

Annosjakelu

Voit ostaa lääkkeesi kahden viikon annoksissa, valmiiksi ottoajan mukaan jaettuna. Se helpottaa ja parantaa turvallisuutta.

 

 

Lue lisää

Verkkoapteekki

Pihtiputaan apteekki on myös Treet-apteekki. Voit etäasioida apteekissamme helposti ja turvallisesti osoitteessa treet.fi tai käyttämällä Treet-mobiilisovellusta. Sovelluksella voit ostaa niin reseptilääkkeet kuin itsehoitotuotteet.

Siirry verkkoapteekkiin

Lääkkeiden hinnat ja lääkekorvaukset

Kaikissa Suomen apteekeissa on reseptilääkkeiden hinnat samat. Lääkkeiden hintalautakunta (Hila) vahvistaa kela-korvattavien lääkkeiden enimmäishinnat. Hila muodostaa myös viitehinnat lääkevaihdon piirissä oleville lääkevalmisteille neljä kertaa vuodessa. Lääkekorvaus maksetaan näille valmisteille viitehinnan mukaan.

Lääkehoidon arviointi

Lääkehoidon arvioinnissa arvioidaan lääkehoidon tarkoituksenmukaisuus sekä tunnistetaan ja ratkaistaan hoidollisesti merkittäviä lääkehoitoon liittyviä ongelmia, yhteistyössä hoitavan lääkärin ja muiden hoitoon osallistuvien kanssa. Arvioinnin hinta on 50 € (avainasiakas 40€).

Lue lisää

Reseptilääkkeet

Jotta hankkimasi lääke tehoaisi mahdollisimman hyvin, neuvomme sinua lääkkeiden käytössä. Tarkistamme yhteisvaikutukset uuden lääkkeen ja aiemmin ostettujen lääkkeiden välillä.

Lue lisää

Itsehoito

Itsehoitolääkkein ja neuvoin paranevat monet pienet terveyspulmat – ilman lääkärikäyntiä. Kysy apua henkilökunnaltamme.

Lue lisää

Avainasiakkuus

Kuulumme Avainapteekit-ketjuun.

Tutustu Avainasiakkaan etuihin ja tule meille liittymään oman apteekkisi Avainasiakkaaksi.

Lue lisää

Muurasjärven palvelupiste

Meillä on Muurasjärvellä palvelupiste kyläkauppa MeiJän kaupan yhteydessä. Palvelupisteessä on saatavilla itsehoitolääkkeitä ja hoitotuotteita. Lääkeneuvontaa annamme puhelimitse – kysy kaupan henkilökunnalta apteekin puhelinta käyttöösi!

Lue lisää

Matkustaminen ja lääkkeet

Lääkkeet on hyvä kuljettaa rajan yli alkuperäisissä pakkauksissa käsimatkatavaroissa. Reseptilääkkeistä kannattaa ottaa mukaan potilasohje tai www.kanta.fi sivuilta tulostettu lääkemääräysten yhteenveto. Myös apteekki voi tulostaa sen.

Lue lisää

Ihonhoito

Terveyttä on hyvinvoiva iho. Ihonhoitotuotteissa tärkeää on henkilökohtaiset mieltymyksesi ja miten paljon haluat panostaa asiaan. Meiltä löytyy seuraavien apteekkikosmetiikkasarjojen tuotteita: Aco, Atopik, Avene, Cerave, Favora, LRP, Vichy ja Widmer.

Lääkevalmistus

Meillä tehdään vielä perinteistä lääkevalmistusta paikan päällä.

Lue lisää