Olemme avoinna

Ma-Pe 8.30-17, La 9-14

Puh 014 561 804

TERVETULOA!

Ympäristö

Apteekkiketjullemme on myönnetty Ekokompassi-sertifikaatti osoituksena määrätietoisesta työstä ympäristön hyväksi. Osana ketjua noudatamme ympäristöohjelmaa. Arjen toiminnassa teemme pieniä valintoja: vältämme tulostamista, säästämme sähköä ja käytössä ovat paperikassit.

Kaikki kerran hankittu on joskus jätettä – myös lääke, mikäli se jää käyttämättä. Siksi uutta lääkettä aloittaessa kannattaa ostaa pienin pakkaus. Samalla säästyy omia ja yhteiskunnan rahoja. Voit osallistua ympäristön hyväksi ottamalla mukaan oman kassin ostoksillesi.

Lääke ei kuulu luontoon, joten palauta vanhentuneet ja tarpeettomat lääkkeet apteekkiin. Ympäristö pysyy turvallisena ja terveellisenä, kun apteekki toimittaa lääkkeet asianmukaiseen hävitykseen.

Lääkkeiden palautus

Poista lääkejätteet ulkopakkauksistaan ja laita läpinäkyvään pussiin.
Palauta nestemäiset lääkkeet alkuperäisessä pakkauksessaan.
Laita lääkejätteet apteekissa olevaan lääkejätepisteeseen, kiinteät ja nestemäiset toiselle puolelle ja neulat toiselle puolelle.
Palauta erikseen henkilökunnalle elohopeakuumemittarit .
Kiitos, että palautat käyttämättömäksi jääneet lääkkeet apteekkiin!

Verkkoapteekki

Pihtiputaan apteekki on myös Treet-apteekki. Voit etäasioida apteekissamme helposti ja turvallisesti osoitteessa treet.fi tai käyttämällä Treet-mobiilisovellusta. Sovelluksella voit ostaa niin reseptilääkkeet kuin itsehoitotuotteet.